Supervisie voor gedragswetenschappers

SKJ & NVO

Reflectie in welke vorm dan ook moet energie opleveren. Het mag even schuren en ongemakkelijk zijn, maar het moet wel zinnig zijn.

BAPD / casusverslag / basisaantekening diagnostiek
Heb je in de opleiding niet de gelegenheid gehad voor het maken van een casusverslagen, of moet je in het supervisietraject nog casuistiek aantonen dan kan ik je daarbij begeleiden als erkend supervisor.

Supervisie weekend

Twee maal per jaar organiseer ik met zeer kundige collega Wietske Oosterhuis een supervisie-weekend. In een weekend behaal je je supervisie uren voor het SKJ óf je werkt met supervisie aan je casusverslag. Samen met collega’s reflecteren we op het werkzame leven gekoppeld aan jouw eigen thema’s. Met creatieve werkvormen, mag je naast praten óók ervaren.
Ben jij bezig met casusverslagen, dan kunnen we ook twee blokken gebruiken om aan de casus te werken. We behandelen de vereisten en helpen je in een weekend een heel eind op weg. Zo kom je zelfverzekerd en met een goed plan thuis.

Vereisten

SKJ
Bij registratie maakt het SKJ onderscheid in een registratie met meer of minder dan 5 jaar (3648 uur) werkervaring. De werkervaring op moment van registreren bepaalt de herregistratie-eisen. Ongeacht de werkervaring geldt daarbij voor alle masters een eis voor het volgen van supervisie. Voor professionals met meer dan 5 jaar werkervaring gaat het om 20 punten en voor professionals met minder dan 5 jaar werkervaring 40 punten supervisie. Na de eerste herregistratie bij SKJ komt de eis voor supervisie inderdaad te vervallen. De punten voor reflectie mogen gevuld worden met intervisie en/of supervisie.

 

NVO
De eisen voor orthopedagogen om hun inschrijving in het Kwaliteitsregister NVO
orthopedagoog periodiek te verlengen is om 40 uur intervisie en/of supervisie volgen. Het volgen van supervisie kan plaatsvinden bij een erkende NVO supervisor of een op vergelijkbaar niveau als de NVO-supervisor gekwalificeerd supervisor.

Inschrijven

Meer informatie of direct inschrijven? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bedankt voor je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.
Probeer nogmaals de mail te versturen. Er ging iets mis.

Recensies